Vi arrangerer lysløyperenn i lysløypa på Agle onsdager. Påmelding kl 18:00, Start kl 18:30. 100 kr pr sesong.

Det blir renn hver onsdag (unntatt de ukene hvor skigruppa arrangerer Telenorkarusellrenn og unntatt ferier). Ellers er det vær og føre som avgjør. Dersom du er i tvil om det er for dårlig vær eller føre, kan du sjekke i facebook-gruppa til Sone Andor (Snåsa IL).

 

Opplegget på lysløyperennene:

Ved påmelding får deltakeren en startnummer og et plastkort som festes på startnummeret. Startnummer og plastkortet leveres inn etter hvert renn.

Dette er uformelle skirenn, hvor deltakerne får velge selv om de går "lissrunden" (ca 500 m) eller selve lysløypa (2,5 km). De yngste velger ofte lissrunden, og samler da runder på et plastkort som festes på startnummeret. De får ett strek på kortet for hver runde.

Som regel har vi fellesstart pr klassetrinn (litt avhengig av hvor mange som deltar), og starter med de som går storrunden, da vi tar tid på de eldste barna (som går storrunden og som ønsker tidtaking). Vi har i utgangspunktet sagt at ungene går på ski ca 30 minutter. Noen rekker 1 lissrunde, andre gir seg ikke før de har 7-10 runder.

Når deltakerne er ferdige med skigåinga, er det saft og det trekkes noen få uttrekkspremier blant dagens deltakere.

Dette er et lavterskel tilbud, også på arrangørsiden. Noen foreldre har faste oppgaver (har med saft, vekslepenger, tar påmelding, tidtaking), men ofte spør vi andre foreldre om hjelp, spesielt hvis det er mange deltakere (f.eks til å sette strek på plastkortet, eller til å hjelpe til med servering av saft etc). Prøver da å spørre foreldre til de som har litt eldre barn, som kan og vil klare seg selv.

Det koster 100 kr å delta pr sesong, dvs at når du har betalt på ett renn, så trenger du ikke betale på renn 2, 3 osv. Deltakeravgiften dekker saft, premier etc.

Det blir premieutdeling på slutten av sesongen, og da er det premier til alle.

Informasjon om rennene er tilgjengelig i facebook-gruppa "Sone Andor (Snåsa IL)".

Vil tilslutt minne om at det foregår også mye skileik blant ungene før (og etter) start, og at også voksne er velkommen til å delta.

Velkommen på lysløyperenn!

Årets "foreldrekomite" er Ola Agle, Ola Vedal og Line Kolås.

Arrangementer

Ingen fremtidige arrangementer ble funnet.
Powered by: Bloc